Pressekort 2016 skal returneres til Forbundet

Kære Dp’ere

Udsendelsen af 2017 medlems-/pressekort har fundet sted til alle DP medlemmer der har betalt kontingent for 2017, og så er alt vel godt???. .Nej, det er det desværre ikke. kuvert DP

Som alle jo ved, så skal det gamle medlems-/pressekort returneres til Forbundet, når man har modtaget sit nye kort, altså 2017 kortet, og det har heldigvis rigtig mange af jer gjort, (se billedet med kort retur kuverter).

Rigspolitiet forlanger det af os, og kortet er rent faktisk Dansk Presseforbunds ejendom.

Mange af jer ”glemmer” imidlertid at få det gjort, og det er absolut ikke i orden. Så se nu at få det gjort pleaseeeee.

NB! Jer der allerede har tilbagesendt jeres medlems-/pressekort bedes se bort fra denne meddelelse.

Henri Gorm Jensen

Dansk Presseforbund

Spurvegården 19, st. tv.

2650 Hvidovre - Denmark