Politiskolen bruger vort pressekort i undervisningen.Politi 01

Et mangeårigt ønske er blevet til virkelighed!

I dag er Dansk Presseforbunds pressekort leveret til Politiskolen til undervisningsbrug, hvilket har været et mangeårigt ønske fra vor side.

Formanden havde møde med Vagn Calmar (som i ser på billedet) fra politiskolen.

Han har mange titler: Specialkonsulent, politi Teamkoordinator – ”Magt & autoritet” – Master i Politivirksomhed – PD i voksenlæring. En rigtig flink fyr, som fremover vil sørge for at Politiskolen bruger vort pressekort i undervisningen, og vil gøre eleverne opmærksom på at det, den enkelte politibetjent skal fokusere på, er hologrammet på pressekortet, idet det er det, der afgør om pressekortet er godkendt af de offentlige myndigheder. Kun de pressekort som har hologrammet som på vores kort er godkendt.

 

 

_________________________________________________________________________________________

Politi 02 

Han var glad for nu at have modtaget flere pressekort fra os, så eleverne rent faktisk kan få et pressekort i hånden, og ikke kun se det på tryk.

Vi håber at dette vil medføre, at den enkelte politimand/kvinde nu, (idet de fremover på Politiskolen får instruktion om pressekortet), meget bedre vil være rustet til at forholde sig til dette,  og at det bliver lettere for vore medlemmer at komme til at dække en begivenhed, også hvor politiet er involveret, bla. bag politiafspærringerne.

 

Politi 03

 

 

 Elever på skolebænken.