”Nytte og Fornøje” . . . , med DP til Nordjyske Medier

Alborg 8

”Nytte og Fornøje”, så kort, og med disse tre ord, kan beretningen om DP’s tur til Nordjyske Medier i Ålborg udtrykkes, for turen var både til faglig nytte og social fornøjelse for alle, som deltog i Forbundets gratis udflugt til det nordjyske.
Kl. 07:30 var sat som afgangstidspunkt fra ”det sædvanlige sted” ved Valby Station, og den var ikke ret meget mere, inden at der blev taget hul på de ca. 400 km, som ventede forude.

 

 

 

Alborg 7Ved Sorø samlede vi et par af vore sjællandske medlemmer op, og efterfølgende gik det så direkte mod destinationen, undervejs myndigt serviceret af vores ”Busfe”, Vivian Hartung, tidl. mangeårigt medlem af bestyrelsen, som forestod såvel de frisksmurte boller med ost, samt den dampende varme kaffe.

 

vi var tilsagt til kl. 12:50, og prc. et minut før det aftalte tidspunkt svingede vi ind på parkeringspladsen. Vel ankommet blev vi budt velkommen af personalechef Lise Abel Olesen, som efterfølgende overlod os i trygge hænder til Malene for en grundig historisk gennemgang af virksomheden i hvilket, det kom frem, at bladhuset er Danmarks næstældste i alder, kun overgået af Berlingske Tidene.

Da det historiske var vel overstået, var tidspunktet inde til at se på det tidsaktuelle. Med stor dygtighed har ”Nordjyske” gennem årene formået at tilpasse sig tidens muligheder under mottoet ”Nye vilkår - Nye mål”, så da vi blev bekendtgjort med fremtidens vision, ”At være en multimedievirksomhed på alle relevante platforme”, kom dette langt fra bag på nogen, og det samme var tilfældet for oplysningen om fremtidens økonomiske strategi, ”At styrke indtjeningen ved at være frontløber”.

Alborg 2Efter denne introduktion var alle godt klædt på til en rundgang i det på alle måder spændende hus, og til dette blev vi kompetent guidet af Theis, som på værdig og kyndig måde førte os rundt i redaktionen, Tv-studiet, radiostudiet, prepress afdelingen, avistrykkeriet og distributionsafdelingen.

Spørgelysten var stor under rundgangen og meget blev vendt, men det er nok ikke at tage munden for fuld, når jeg bemærker, at spørgelysten ekspanderede yderligere efter rundgangen, hvor avisredaktør Flemming Kristensen tog over for en afsluttende runde.Alborg 5

Kl. ca. 15:00 var planlagt som afgangstid for vor hjemkørsel, men den var langt over 16:00 før et meget tilfreds selskab kunne sige tak for denne gang til vore værter på ”Nordjyske”, som i den grad havde serviceret os over al forventning på alle områder.Alborg 4

På hjemvejen blev dagens mange indtryk flittigt vendt, og sandt at sige kunne man konstatere, at ingen var utilfredse, dette til trods for, at vi både havde mange timer og kilometer ”på uret” inden vi igen var hjemme.Alborg 6

 

 

Carsten Schwart