HD1House of Dreams

Vi var 17 medlemmer der mødte op i ”House of Dreams”. Allerede ved ankomsten blev vi lidt imponeret over indretningen af stedet. Der var bare flot! Vi startede med at gå rundt og nyde de forskellige udstillinger og indretninger og det var i sig selv turen værd, som det forhåbentlig fremgår af billederne. Så blev det tid til at Henrik Reenmers, der er ejer af ”House of Dreams” bød velkommen og fortalte om, hvordan det hele startede og hvordan visionerne og målene med ”House of Dreams” har ændret sig undervejs.


HD2Det hele startede i 2004… …hvor Henrik skulle indrette et showroom for Dunlopillo senge. Det var på den tid, hvor køkkenet var blevet udviklet fra et sted hvor man lavede mad, til et fælles opholdsrum med navne som Køkken/alrum og senest ”Samtalekøkken”. Henrik forestillede sig, at tiden nu var kommet til at udvikle det oprindelige ”Sovekammer” og det daværende ”Soveværelse” til noget mere rummeligt. Så her kom ideen til at udvikle ”House of Dreams,” som et sove og opholds miljø. Som sagt så gjort, hele underetagen blev indrettet som sovemiljøer med garderobeskabe og opholdsmiljøer. HD3Det var den rigtige tid, der kunne for alvor sælges sengemiljøer, der blev solgt senge der kostede op til 100.000,00 kr. Det gik rigtig stærkt, og det blev nødvendigt at udvide, og der blev afholdt møder og udviklet planer. I det forløb blev det nye ”House of Dreams” udviklet, nu skulle det ikke kun være soveværelser, nu skulle det være alt til boligen. Det ville gøre stedet mere attraktivt for forhandlerne, så der kom flere forhandlere til præsentationerne af nye produktlinjer. Alternativet ville være, at man skulle drage land og rige rundt til forhandlerne med en kæmpe udstilling af de 37 nye sengemodeller, hvilket jo ville tage en krig at gennemføre. Så det nye ”House of Dreams,” skulle indeholde alt til hjemmet, med badeværelser, køkkener, stuer, garderober, belysning, gulve - ja alt hvad man overhovedet kan få ind i hjemmet. Det var jo fantastiske tider, alle havde mange penge, og alt kunne lade sig gøre, mange leverandører ville gerne være en del af det integrerede luksus-livsstils udstillings-univers.
HD4Bæredygtighed ved et tilfælde Men ofte bliver ens fremtid påvirket af tilfældigheder, det skete også for Henrik. På et møde i 2007 var der en arkitekt der nævnte, at vi også skulle til at tænke på bæredygtighed – ikke kun luksus og frås.
Det blev starten på den udvikling, der har fået ”House of Dreams” til at være landets eneste bæredygtige livsstilshus, der er indrettet til møder, konferencer og events. Det er i dag et Business Center og showroom på 1700 m2, der samtidig tilbyder kontorfællesskab til virksomheder indenfor energi, design, boligindretning og rådgivning. HD5
”House of Dreams” har nu sit fokus på livsstil og bæredygtighed. Huset er indrettet som et stort luksus showroom med lejligheder, køkkener, badeværelser, kunst og cafeområde, hvor bæredygtig livsstil, energiløsninger, design og indretning er dækkende for den måde, fremtidens boligløsninger præsenteres på. Her kan såvel udstillere som op til 150 konferencedeltagere få en enestående og anderledes oplevelse.
Et bæredygtigt byggeri ”House of Dreams” blev i 2007/2008 ombygget med det mål at optimere indeklimaet og nedbringe energiforbruget gennem anvendelse af vedvarende energi. Et bæredygtigt byggeri, hvor solens energi i dag bruges til opvarmning om vinteren og til afkøling om sommeren. Resultatet er en reduktion af energiforbruget med 50,7 procent per m2, svarende til en reduktion i CO2 udledningen på 24 ton årligt. ”House of Dreams” blev i januar 2010 tildelt Realkredit Danmarks ”Kloge m2 Prisen”.Endvidere har kombinationen af at være en både innovativ og miljøvenlig virksomhed betydet, at ”House of Dreams” er belønnet med ”Vestegnens Erhvervspris 2009”. ”House of Dreams” er virkeliggørelsen af en drøm om et sted, hvor alt kan lade sig gøre - og som nu er blevet til virkelighed.
HD6Vi siger tak til direktør Henrik Reenmers for en særdeles medrivende oplevelse.
Men besøg det selv Indendørs er der 1700 m2 med pejs i badeværelset, computer i køkkenet, solgardiner, fjernbetjente alarmsystemer, designmøbler, kunst og meget mere.
Udendørs er der solpaneler, jordvarme og byvindmølle til parcelhuset. Jo det er nok et besøg værd; udstillingen er åben på hverdage fra kl. 09.00 – 17.00 og ellers efter aftale.HD7